literatura na téma Hilton
Text dotazu
Dobrý den, píši bakalářskou práci na téma Vývoj,
hodnota a význam hotelové značky Hilton, můžete mi prosím doporučit vhodnou
literaturu pro teoretickou část? Měla by se skládat především z oblasti
Marketingu a Hotelnictví, konkrétně Marketingu služeb a Brand marketingu.
Odpověď
Dobrý den,
v českém jazyce se nám k vývoji a významu řetězce hotelů Hilton podařilo nalézt pouze několik článků - viz níže:
* RYCHLÍK, A.J., Hilton... : Hotely. Pohostinství a cestovní ruch. roč. 37, č. 2 (1991), s. 7.
Klíčová slova   * Hotely světové * Hilton * rozvoj * Hilton (hotel), Washington * vybavení komfortní a služby komplexní
* SAN MARTINO, Riccardo. Hilton Atrium je vzorem pro expanzi v regionu. Kapitál. ISSN 1211-748X. -- Č. 4 (199804), s. 14-15
Klíčová slova   * podnikání * hotelové společnosti * terciární sektor * cestovní ruch * hotely * rozsah služeb * hospodářské výsledky * Česko. * r. 1998
* ŠUHÁJKOVÁ, Eva. Hoteliér par excellence. Moderní byt. roč. 11, č. 10 (2007), s. 214-217. ISSN 1211-6637.
* SÝKOROVÁ, Petra. Hoteliér s duší letce. Profit. roč. 21, č. 8 (20100228), s. 10-15.
* HERZOG, Jean Paul. Chceme z nejlepší značky v hotelovém průmyslu vytěžit maximum. Kapitál. č. 6 (199906), s. 56. ISSN 1211-748X.
* PRAŽÁK, Arnošt. Hotelový král Hilton. Mezinárodní politika. Roč. 12, č. 3 (1968), s. 14-16.
* GORHAM, John. Boj na život a na smrt. Kapitál. č. 6 (200106), s. 34-35. ISSN 1211-748X.
V Online katalogu Národní knihovny ČR (https://aleph.nkp.cz/cze/nkc) můžete nalézt několik obecných knih zaměřených na management a marketing hotelů a hotelnictví. Kniha zaměřená přímo na hotel Hilton není v ČR dostupná. Jedinou dostupnou publikaci zaměřenou na rodinu Hiltnů nabízí Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava - Ústřední knihovna:
* OPPENHEIMER, Jerry. Die Hiltons : Geschichte der weltberühmten Familie - von Conrad bis Paris Hilton. Bergisch Gladbach : Lübbe, c2008. (Ve fondu: OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.])
Další doporučené zdroje:
* knihovna VŠE (https://knihovna.vse.cz/)
* Online katalog Národní knihovny ČR (https://aleph.nkp.cz/cze/nkc)
* Portál Knihovny (https://www.knihovny.cz/)
* Článková databáze ANL: http://aleph.nkp.cz/cze/anl
* online licencované databáze knihoven (v Národní knihovně ČR jsou dostupné databáze viz https://www.nkp.cz/katalogy-a-db/licencovane-db/prehled-lic-zdroju)
* Google Scholar (http://scholar.google.cz/
* Souborný katalog ČR (https://aleph.nkp.cz/cze/skc)
* OCLC - Worldcat (www.worldcat.org)
* Google Books: http://books.google.cz/ aj.
Obor
Tělesná výchova a sport. Rekreace
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
16.03.2012 14:22
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu