Libri Prohibiti
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda mi nemůžete doporučit nějakou literaturu ke knihovně Libri Prohibiti. Mnohokrát děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
dotazy týkající se knihovny Libri Prohibiti jsme již odpovídali. Viz. odkazy níže:
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2014/seznam-zakazanych-knih/?searchterm=libri prohibiti
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2010/libri-prohibiti/?searchterm=libri prohibiti
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2014/samizdatova-literatura/?searchterm=libri prohibiti
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/ceska-exilova-a-zakazana-literatura-czech-exile-literature-1/?searchterm=libri prohibiti
* http://www.ptejteseknihovny.cz/search?SearchableText=libri+prohibiti
Pokud byste měla zájem o soupis většího množství literatury k nějakému tématu, jednalo by se o vytvoření tzv. rešerše. To je ovšem placená služba a je nutné o ni požádat přes objednávkový formulář, dostupný z našich stránek www.nkp.cz. Objednávkový formulář: http://www.nkp.cz/sluzby/res.
Dále se nám zběžným vyhledáváním podařilo najít tyto dokumenty, viz níže.  Jako klíčové slovo jsme použili pouze Libri prohibiti.
* Libri prohibiti: annual report ... = zpráva za rok ... Společnost Libri prohibiti. Praha: Libri prohibiti, [2004]- .
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003688881&local_base=SKC ]
* Libri prohibiti: zpráva za rok ...: = annual report ... Společnost Libri prohibiti. Praha: Libri prohibiti, [199-]- .
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000094488&local_base=SKC ]
* Holub, Miloš. Výstava koláží: Miloše Holuba v Libri prohibiti: 7. října 2010 - 2. listopadu 2010 [grafika]. [Praha: Libri prohibiti, 2010]. 1 plakát.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=004415489&local_base=SKC ]
* Bauer, Jan. Libri prohibiti devadesátých let. Vyd. 1. Praha: Otakar II., 2000. 101 s. ISBN 80-86355-77-2.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000986929&local_base=SKC ]
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.05.2014 09:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu