Letní otevírací doba Národní knihovny
Text dotazu
Dobrý den,
hledám informaci, jak má NP v létě otevřeno. Vím o zavření koncem července
do 8. srpna, ale zajímalo by mě jaká je otevírací doba v ostatních letních
dnech. Plánuji na léto výzkum.
Odpověď
Dobrý den,
v současné době probíhá schvalování letní provozní doby NK ČR pro období od 7.7.2010 do 29.8.2010. NK ČR bude uzavřená od 24.7. do 8.8.2010, v ostatních týdnech  v období od 7.7.2010  do 29.8.2010 by měl být provoz jednotlivých studoven NK ČR přibližně shodný s rozvrhem uvedeným na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_provoz.htm.
Oficiální letní provozní doba by měla být na stránkách NK ČR k dispozici v průběhu následujících několika týdnů. Doporučili bychom Vám proto sledovat informace na úvodní stránce NK ČR (http://www.nkp.cz) nebo stránce věnované provozní době NK ČR (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=ProvoznUu.doba&submenu3=65). Do letní provozní doby mohou krátkodobě zasáhnout i stavební činnosti spojené s revitalizací Klementina, veškerá uzavření či omezení provozu jsou však vždy avizována na již zmíněných stránkách.
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.05.2010 09:48
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu