Lactobacillus ssp. v potravinářském průmyslu

Text dotazu

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda by mi mohly být doporučený nějaké novější publikace (knihy), zabývající se využitím probiotik (konkrétně rodu Lactobacillus ssp.) v potravinářském průmyslu. Děkuji.

Odpověď

Dobrý den,

kolegyně z katalogizace Vám vyhledaly publikace k uvedené tématice a případnému zapůjčení v naší knihovně.

Jen upozorňuji, že Závěrečné zprávy, jsou určeny pouze ke studiu ve studovně KAŠ.

Soupis publikací je uveden v příloze.

Přílohy

Obor

Biologické vědy

Okres

--

Knihovna

Knihovna Antonína Švehly

Datum zadání dotazu

20.11.2017 15:01

Přidat komentář

Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.

Kolik je 4+4 ?

Hledání v archivu