Kynšperk nad Ohří (táborsko)
Text dotazu
Písemné prameny primární obsahující Kynšperk nad Ohří.
Odpověď
Dobrý den,
zasíláme Vám záznamy o literatuře vyhledané v bázi NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze :
-[Č.záznamu: 000692102]
Kynšperský zpravodaj. -- Kynšperk nad Ohří : Městský úřad, 1999-.
http://www.kynsperk.cz/mesto/n592-kynspersky-zpravodaj/
-[Č.záznamu: 001184067]
Dějiny města Kynšperku nad Ohří / Vladimír Vlasák, Eva Vlasáková. -- 1. vyd.. -- Praha : Maroli, 2002. -- 113 s., [
-[Č.záznamu: 001805655]
Krušné hory a Karlovarsko : kam na víkend / Iva Spurná. -- Vyd. 1.. -- Brno : Computer Press, 2008. -- 110 s.
-[Č.záznamu: 001008513]
Město Kynšperk nad Ohří : současnost, historie, kultura, sport / [autoři textu Hana Bašková, Josef Hájek]. -- Kynšperk nad Ohří : Město Kynšperk nad Ohří, 2001. -- 31 s.
-[Č.záznamu: 001780690]
Ohře - měsíční řeka : putování od pramene k ústí / Otomar Dvořák, Zuzana Svobodová a Jan Kroča ; doslov Václav Cílek ; fotografie Marie Holečková. -- 1. vyd.. -- Beroun : MH ; Karlovy Vary : Promenáda, 2007. -- 199 s.
-[Č.záznamu: 001702017]
Karlovarský kraj [elektronický zdroj] : region Karlovy Vary / [zpracoval] Vectris Rožnov. -- Karlovy Vary : Karlovarský kraj, c2006. -- 1 CD-ROM : zvuk., barev.-http://aleph.nkp.cz/F/JPABJRVEV6Q7LIYYXRFBSQ1GXKRJKE7SX3813JECXKIVG4A9EB-30049?func=full-set-set&set_number=021623&set_entry=000029&format=031
-[Č.záznamu: 001307548]
Karlovarský kraj : měsíčník Karlovarského kraje. -- Praha : Strategic Consulting, 2003-2007.
-[Č.záznamu: 000296416]
Československá vlastivěda / připravila Socialistická akademie ve spolupráci s Československou akademií věd ; [předseda redakční rady Josef Macek]. -- Praha : Orbis, 1963-.
Internetové odkazy :
-http://www.kynsperk.cz/
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kyn%C5%A1perk_nad_Oh%C5%99%C3%AD
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.05.2013 15:58
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu