Krčmář Jan, Právo občanské (IV. vydání), 1946
Text dotazu
Hledám pro svoji rigorózní práci na téma \"Stabilita vlastnictví a
restituce\" knihu vydanou v roce 1946 jako její IV. vydání, s názvem :
\"Právo občanské\" , autora Jana Krčmáře. Prosím sdělte, zda je v knihovních
fondech k nalezení a lze si ji nejraději vypůjčit, či alespoň do půjčit do
studovny.
Odpověď
Dobrý den,
dle Naskenovaných katalogů Národní knihovny (KATIF): http://katif.nkp.cz/ vlastní Národní knihovna alespoň jeden exemplář knihy Občanské právo autora JUDr.Jana Krčmáře z roku 1946 - díl I. a II., který lze zapůjčit do Všeobecné studovny v Klementinu. Bohužel absenční výpůjčka není v tomto případě možná.
Záznam o knize naleznete v Naskenovaných katalozích: http://katif.nkp.cz/, Generální katalog I., v levé svislé liště KOR-KUNZD, poté KRAUSCH - KRD, v pravé svislé liště čísla lístku: 1296 a 1301 (druhý díl), 1305 (první díl).
Knihy si přes tento katalog můžete předem objednat pomocí formuláře, který se vám otevře po rozkliknutí kolonky "Objednat titul" (nad naskenovaným lístkem). Pracovníci Haly služeb NK ČR Vás budou prostřednictvím e-mailu informovat o průběhu zpracování Vaší objednávky. Knihu si takto můžete objednat i v případě, že dosud nejste registrovanou čtenářkou Národní knihovny, pro přístup ke knize ve Všeobecné studovně je ovšem registrace v NK ČR nezbytná.
Knihu vlastní kromě Národní knihovny také Ústav státu a práva Praha.(viz. Souborný katalog ČR: http://sigma.nkp.cz/cze/skc ).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.05.2008 08:50
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu