kopie článku Zasloužili se o město, Titul: Puls -- Č. 11 (1988), s. 3,
Text dotazu
Dobrý den,
pro studijní účely bych potřeboval získat kopii následujícího dokumentu.
Konkrétně se jedná o článek Zasloužili se o město, Titul: Puls -- Č. 11 (1988), s. 3, Jazyk: čeština
Strojově čitelná katalogizace - MARC
Bohužel nejsem z Hradce Králové.
Lze získat kopii výše uvedeného článku např. zasláním na e-mail, samozřejmě po úhradě poplatku ?
S přáním hezkého dne
LDR -----nam 22----- 450-
001 AN3566000000530838
003
005 20111011011027.0
008 141206 ###|||||||||||||||||### d
008 111011s1988 xx|||||||||||||||||cze d
040 ## $aHKG001$bcze
245 00 $aZasloužili se o město
600 17 $aKoutník, Jaromír$dnar. 1943$aŠíp, Eugen$aWalach, Bohuslav$aŠmatolán, Miroslav$aSlezák, Jaroslav$aKašparová, Irena$aPíša, Miroslav$aPeppl, Jan$aMalý, Josef$aJanák, Josef
653 0# $aodznaky$aocenění
773 0# $tPuls$gČ. 11 (1988), s. 3
910 ## $aHKG001
LOK ## $lC231/1988
NOS ## $aRA
REG ## $aHradec Králové$oHradec Králové (okres)
ZAZ ## $z11$d1988$l3
Odpověď
Dobrý den,
s ohledem na autorský zákon Vám bohužel nemůžeme zaslat elektronickou kopii článku. Tištěnou verzi Vám můžeme zaslat poštou. Pokud máte o tuto službu zájem, napište mně na adresu borkova@knihovnahk.cz, abychom domluvili podrobnosti.
Obor
Informace o knihovně
Okres
Hradec Králové
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
14.02.2019 09:28
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu