Konsolidovaná účetní závěrka
Text dotazu
Hledám vhodné zdroje týkající se konsolidovaných účetních závěrek pro sepsání seminární práce. Konkrétně Změny v podílové účasti investora - zvýšení podílu, snížení podílu (v rámci stejné míry vlivu, mezi různými mírami vlivu, včetně dekonsolidace),zdroje týkající se "vyššího" účetnictví znám (Advanced accounting).
Odpověď
Dobrý den,
posílám několik typů, kde byste měla najít potřebné informace. Další prameny je možné dohledat v katalogu knihovny na adrese http://library.vse.cz, pokud jste studentkou VŠE můžete využít i elektronické informační zdroje, http://www.vse.cz/zdroje/.
Literatura:
Zelenka, Vladimír: Goodwill: principy vykazování v podniku. Praha: Ekopress, 2006. ISBN 80-86929-22-1
International financial reporting standards: as issued at 1 january 2009. London, International Accounting Standards Boards, 2009. ISBN 978-1-905590-90-2 (brož).
Fireš, Bohuslav: Mezinárodní účetní standardy. Konsolidovaná účetní závěrka. Praha: Bilance, 1997.
Internetové zdroje:
http://businesscenter.cz/business/finance/ucetnictvi/ ceske ucetni standardy/podnikatele/020.aspx
http://www.ucetnikavarna.cz
Http://is.muni.cz/th/99808/esf_m/Diplomova_prace.txt
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.04.2014 12:27
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu