Konference propagačních pracovníků v roce 1963
Text dotazu
Sháním literaturu k tématu "Konference propagačních pracovníků v roce 1963 v Brně". Bohužel se mi nedaří najít žádné literární zdroje, ze kterých bych mohla téma zpracovat.
Odpověď
Z této konference byl vydán v roce 1964 sborník s názvem Sborník Celostátní konference propagačních pracovníků. Praha, Vydavatelství obchodu 1964. 315 s.
Měl by být ve fondu Národní knihovny v Praze a Moravské zemské knihovny v Brně (ale pouze k prezenčnímu studiu ve studovně).
Se svým dotazem se zkuste obrátit na Moravskou zemskou knihovnu v Brně, zda by vám nedohledala další materiály.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
19.03.2008 10:37
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu