Počet dotazů "Ptejte se knihovny"
Text dotazu
Jde mi o všechny dotazy z celé republiky na všechny knihovny dohromady za rok 2014. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
v roce 2014 byla ještě používaná původní administrace, která byla v březnu 2015 nahrazena novým modulem pro správu Ptejte se knihovny. Dotazy, které byly poslány přes formulář, evidoval přímo systém, statistiky za takto došlé dotazy tak byly generovány automaticky. V uplynulém roce bylo takto evidováno celkem 3 395 dotazů za celou službu Ptejte se knihovny. Toto číslo nezahrnuje počet dotazů přes chat (každá knihovna, která se na poskytování chatu podílí, si tyto statistiky eviduje sama).
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
20.04.2015 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu