Kolik knih se v ČR půjčilo v roce 2018, 2019 a 2020?
Text dotazu
Dobrý den,
zajímalo by mě kolik knih se v České republice půjčilo v roce 2018, 2019 a 2020. Nevím, kde takové informace hledat. Můžete mi je pomoci najít?
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
statistické ukazatele pro sítě českých knihoven, včetně informací o výpůjčkách, můžete nalézt zde:
https://ipk.nkp.cz/statistika-pruzkumy-dokumenty/statistiky/prehled-vybranych-ukazatelu-nekterych-siti-knihoven-v-cr-od-r.-1993
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
09.12.2021 20:09
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu