Knižní veletrh Lipsko 2005
Text dotazu
Prosím o sdělení, ve kterých dnech letos probíhá knižní veletrh v Lipsku a případně odkaz na web s informacemi o podobných knihovnických akcích v ČR i ve světě. Děkuji
Odpověď
Odpověď:
K Vašemu dotazu sdělujeme
1) Lipský knižní veletrh proběhl ve dnech 17.-20. března 2005, více informací naleznete na adrese
www.leipziger-buchmesse.de.
2) Nejbližší knižní veletrh se koná ve dnech
5.-8.5.2005 na Výstavišti Praha pod názvem Svět knihy, internetová adresa www.svetknihy.cz,
3) v Havlíčkově Brodě se koná na podzim "podzimní knižní veletrh" informace jsou na adrese www.hejkal.cz .
Informace o zahraničních knižních veletrzích naleznete rovněž na adrese http://www.svetknihy.cz.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
08.02.2008 14:16
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu