Knihy o psaní odborných prací
Text dotazu
Které knihy jsou v běžné prodejní síti, aby to mělo každé "normální" i menší knihkupectví, aby pojednávali o psaní nějakých školních prací pro studenty gymplu, technických středních škol, když musí psát nějaký menší projekt s výpočty, grafy, technickými nákresy, výkresovou dokumentací, elektrickým schematem, nebo zprávy z exkurze, či školního výletu.
Odpověď
DOBRÝ DEN,
VĚTŠINA ŠKOL MÁ SVÉ MANUÁLY, PODLE KTERÝCH SE STUDENTI ŘÍDÍ.
Z KNIH VAM MOHU DOPORUČIT NAPŘ.:
SYNEK, Miloslav, MIKAN, Pavel A VÁVROVÁ, HANA. Jak psát bakalářské, diplomové, doktorské a jiné písemné práce. Vyd. 3., přeprac. Praha : Oeconomica, 2011. 61, [8] S. ISBN 978-80-245-1819-0.
KOLKA, Milan, PAVLÍČKOVá, Ivona a VEČEŘA, Miloš. Píšeme seminární a diplomové práce na počítači. 2., dopl. a rozš. vyd. Brno : Masarykova univerzita, 2011. 297 S. Edice učebnice PRF; č. 465. ISBN 978-80-210-5463-9.
KŘOVÁČKOVÁ, Blanka a SKUTIL, Martin. Jak napsat seminární a závěrečné práce ve společenských vědách. Vyd. 1. Hradec Králové: Gaudeamus, 2009. 31, xvii s. ISBN 978-80-7041-863-5.
STAŇA, Jiří, URBANOVÁ, Lucie a VEBER, Pavel. Moderní administrativa ve veřejné správě. Vyd. 1. Praha: Institut pro místní správu Praha, 2010. 123 s. Skripta. ISBN 978-80-86976-20-4.
LOVICHOVÁ, Miroslava. Administrativní management. 1. vyd. Kunovice: Evropský polytechnický institut, 2010. 84 s., [2] s. obr. příl. Odborné knižní publikace. ISBN 978-80-7314-197-4.
Zda jsou v knihkupectvich, bohuzel, nevim.
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
15.01.2013 08:46
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu