Knihy o online marketingu
Text dotazu
Dobrý den, rád bych věděl, jestli Vaše knihovna disponuje nějakými tituly, které se týkají online marketingu, případně nových trendů v něm. Nebo, nejlépe, přímo viral (virálního) marketingu. Mnohokrát děkuji.
Odpověď
Dobry den,
knihy pouze o online nebo viralnim marketingu jsme ve fondu NK CR nenalezli.
V katalogu NK CR - bazi NKC (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc) muzete nalezt nekolik titulu, ktere se venuji internetovemu marketingu, napr:
SEDLACEK, Jiri. E-komerce : internetovy a mobil marketing od A do Z. Praha : Ben, 2006. 350 s. ISBN 80-7300-195-0.
- kniha obsahuje mimo jine i kapitoly: E-komerce a internetovy marketing, Internetova reklama (uveden je i viralni marketing) ... v kazde anglicke ucebnici marketingu se s [viral marketingem] lze setkat pod terminem "word-of-mouth" ...
WIND, Jerry; MAHAJAN, Vijay. Digital marketing : global strategies from the world's leading experts. New York : John Wiley & Sons, 2001. 416 s. ISBN 0-471-36122-4.
Knihy si muzete ke studiu objednat prostrednictvim baze NKC, podminkou je platny ctenarsky prukaz NK CR (dalsi informace naleznete na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Jak_to_tady_chodi&%20submenu3=98).
Zaznamy nekolika clanku o internetovem marketingu jsou i v clankove bibliografii od roku 1991 - bazi ANL (http://sigma.nkp.cz/cze/anl).
Pomerne velke mnozstvi clanku (at jiz s abstrakty nebo primo s plnymi texty) jsme nalezeli v nekterych online licencovanych databazich pristupnych v NK CR (Ebsco, Web of Science) pri pouziti klicovych slov viral marketing, internet marketing, online marketing, word-of-mouth. Tyto databaze jsou v NK CR dostupne mimo jine i v Referencnim centru NK CR, podminkou vyuzivani je platny ctenarsky prukaz.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
30.11.2007 09:53
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu