knihy o ethylenu
Text dotazu
Dobrý den,
obracím se na Vás s prosbou, zda bzste mi mohli sehnat tyto knihy (případně
mi poraďte, kde bych je mohla nalézt):
- Ethylene action and the ripening of fruit (BURG, S.P. and E.A. Burg 1965,
Science 149:1190-1196)
- Ethylene and fruit ripening. (Physiol. Plant 101:727-739
- The plant hormone.(MATTOO, A.K. and J.C.Suttle(eds.) 1991)
- Physiology and biochemistry of storage and ripening for optimum
quality.(Cit. Rev. Food Sci. Nutr.)
Odpověď
Dobrý den,
Vámi uvedené identifikační údaje k hledaným publikacím se vztahují k následujícím dokumentům:
1) článek
BURG, Stanely P.; BURG, Ellen A. Ethylene Action and the Ripening of Fruits. Science. 28. May 1965, vol. 148, no. 3674, s. 1190-1196. ISSN 0036-8075.
Dostupnost časopisu Science v českých knihovnách zjistíte v online katalogu: Souborný katalog ČR - Seriály (SKCP) na adrese http://aleph.nkp.cz/F/ .
2) článek
LELIEVRE, Jean-Marc; LATCHÉ, Alain; JONES, Brian. Ethylene and fruit ripening. Physiologia Plantarum. 1997, vol. 101, issue 4, s. 727-739. ISSN 0031-9317.
Plný text článku je dostupný např. v rámci licencované databáze Ebsco, která je dostupná pro registrované uživatele NK ČR (viz http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Licencovane_online_databaze&submenu3=104), ale také ve většině vysokoškolských knihovnách či větších (např. krajských) knihovnách.
3) monografie
MATTOO, Autar K. The plant hormone Ethylene. Boca Raton, Fla. [u.a.]: CRC Pr., 1991. 337 s. ISBN 0849345669.
Dle Souborného katalogu ČR (SKC, http://aleph.nkp.cz/F/ ), portálu Jednotná informační brána (www.jib.cz ) a lístkového katalogu zahraniční literatury CEZL (Centrální evidence zahraniční literatury) není publikace na území ČR dostupná. Pro její získání můžete využít mezinárodní meziknihovní výpůjční službu (více informací o službě naleznete zde http://www.knihovny.cz/co-knihovna-nabizi/sluzby/175-meziknihovni-sluzby ), o její zprostředkování můžete požádat vaši knihovnu.
4) článek
MARRIOTT, J.; PALMER, Janes K. Bananas - physiology and biochemistry of storage and ripening for optimum quality. Critical Reviews in Food Science and Nutrition. September 1980, volume 13, issue 1, s. 41-88. ISSN 1040-8398.
Článek je možné si zakoupit na adrese http://www.tandfonline.com/action/doSearch?stemming=yes&searchText=bananas+physiology ; časopis v papírové podobě je dostupný od roku 1975 až po aktuální vydání z roku 2010 v Zemědělské a potravinářské knihovně (http://www.nzpk.cz/ ).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.10.2011 13:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu