Knihy
Text dotazu
Kniha don Miguel Ruiz: Čtyři dohody Robert A. Rohm:
Pozitivní pohovovové profily
Odpověď
Dobrý den,
předpokládáme, že Váš dotaz zněl na dostupné exempláře exempláře těchto knih v Národní knihovně.
Pokud ano, knihu mexického lékaře, léčitele a ezoterika Miguela Ruize Čtyři dohody, Praha : Pragma 2001 a 2002 naleznete v bázi NKC Národní knihovny pod signaturou 54 H 257421 a SF II 071488.
Knihu je možné na základě průkazky čtenáře NK ČR si vypůjčit absenčně i prezenčně, viz
http://www.nkp.cz/pages/page.php3nazev=Pro_uzivatele_a_navstevniky&submenu2=16.
Kniha PhDr. Roberta A. Rohma : Pozitivní povahové profily, Praha InterNetServices Corporation, 2008 není v dostupných bázích uváděna.
Doporučujeme Vám obrátit se na knihkupectví, v Praze jsou největší Luxur a Kanzelsberger na Václavském náměstí.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.04.2009 16:48
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu