-
To se mi líbí
-
Doporučit
Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat na knížku: Skoupil, J., & Lecjaksová, Z. (1988). Chemické kontrolní metody pro 4. ročník SPŠ studijního oboru zpracování mouky.Jste jediná knihovna, kde jsem tuto knížku sehnala, dala by se nějak odkoupit nebo je to jen na půjčení? Jsem totiž z daleka a nemám možnost se k Vám dostavit.
Dobrý den,
knihovny málokdy své tituly prodávají, výjimku tvoří menší knihovny, které prodejem chtějí obměnit a aktualizovat svůj fond. Národní knihovna ČR má především archivační funkci, kdy je zodpovědná za to, že tituly budou přístupné i budoucím generacím. Prodej titulu tedy z naší strany není možný.
Pro zjištění dostupnosti knih v českých knihovnách můžete využít Souborný katalog ČR, který je volně dostupný na adrese http://aleph.nkp.cz/F (jedná se o bázi SKC).
Uvádíme Vám úplnou citaci titulu, o který máte zájem, spolu s informací, kde je dostupný:
SKOUPIL, Jan a LECJAKSOVÁ, Zdeňka. Chemické kontrolní metody pro 4. ročník SPŠ studijního oboru zpracování mouky. 1. vyd. Praha: SNTL, 1988. 279 s.
* UZEI - Knihovna Antonína Švehly Praha
* Národní pedagogické muzeum a knihovna JA Komenského
* Národní technická knihovna Praha, sign. A 23627
* Moravská zemská knihovna Brno, sign. PK-0106.713
* Moravskoslezská věd. knih. Ostrava, sign. G 173.739
Dále je v Souborném uváděna následující kniha s trochu odlišnou citací, ale předpokládáme, že se jedná o tentýž dokument:
SKOUPIL, Jan a LECJAKSOVÁ, Zdeňka. Chemické kontrolní metody: učebnice pro 4. roč. stř. prům. škol potrav., obor zprac. mouky. 1. vyd. Praha: SNTL, 1988. 279 s.
* Národní knihovna ČR, Praha
* Moravská zemská knihovna Brno, sign. TK-0236.505
* Vědecká knihovna Olomouc, sign. 557.041
Pokud se Vám některá z knihoven hodí více, doporučujeme se obrátit na ni. Za Národní knihovnu ČR vám můžeme nabídnout standardní výpůjčku, která je pro registrované uživatele (možnost si knihu zapůjčit prezenčně pro studium v NK ČR nebo absenčně na 30 dní domů); pokud nejste a neplánujete být naší uživatelkou a tudíž pro Vás výpůjčka není možná, můžete si objednat kopii knihy. Kopie zhotovené NK ČR jsou určeny výhradně k osobní, vědecké a výzkumné potřebě objednavatele. Reprografické služby se řídí ceníkem NK ČR, který naleznete na adrese http://www.nkp.cz/sluzby/dulezite-odkazy/cenik.
Cena za jednu stranu A4 je 2,50 Kč (černobílá kopie) a 14,50 Kč za barevnou kopii. Do celkové ceny se dále započítává příprava předlohy 30 Kč a v případě zaslání poštou také balné 35 Kč a poštovné dle tarifu České pošty. Zakázku je také možné si vyzvednout osobně v NK ČR, poté balné a poštovné samozřejmě není účtováno.
Informace o vydaných dokumentech
--
Národní knihovna ČR
27.11.2014 09:44