Kniha Čepkův universální kalkulátor
Text dotazu
Prosím o informaci o knize Cepkův universální kalkulátor vydané 1946 vydané Jar. Strojil v Přerově Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
vydání této knihy z roku 1946 jsme bohužel nenalezli. Můžeme Vám však nabídnout vydání z jiných let, podrobný přehled včetně informací o dostupnosti v knihovnách naleznete níže.
Všechna vydání jsou k dispozici také v Národní knihovně ČR, jejich záznamy naleznete v elektronickém katalogu NK ČR (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc), exempláře s možností prezenční výpůjčky do studovny je však třeba hledat v naskenovaných lístkových katalozích Katif (http://katif.nkp.cz).
Elektronický katalog v tomto případě nabízí pouze signatury Národního konzervačního fondu, který se běžně nezpřístupňuje.
Ze systému Katif si požadovaný dokument můžete ihned objednat do studovny pomocí jednoduchého formuláře (odkaz Objednat titul v horní liště). Pokud zadáte i svoji emailovou adresu, budete průběžně informován o průběhu a výsledku zpracování Vašeho požadavku. Objednávku můžete provést, aniž byste potřeboval čtenářský průkaz NK ČR, pro vyzvednutí svazku ve studovně již musíte být registrovaným čtenářem. Více o registraci v NK ČR na adrese http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Jak_to_tady_chodi&submenu3=98.
1) Cepkův universální kalkulátor 1942 / Sestavili a kontrolovali Václav Cepek a František Jedlička v Brumově. V Přerově: Jar. Strojil, 1942. [VII] -
187 s. : [II] tb. ; fol.
Katif - v záložce Katalogy zvolte Generální katalog I, dále skříň But-Clar, zásuvku Cavr-Ceq, číslo záznamu 1349 (signatura 54 B 2359).
2) Cepek's praktischer - Cepkův praktický kalkulator / [Cepek und - a František Jedlička]. Brumow a. d. Vlara : Cepek & Jedlička, 1940 (v Přerově:
Jar. Strojil). 43 - [I] s.; 4° . Souběžný text německý a český
Katif: Generální katalog I, skříň But-Clar, zásuvka Cavr-Ceq, číslo záznamu
1348 (signatura 17 A 878). Dokumenty s těmito signaturami se nacházejí ve skladu Hostivaři, jejich expedice probíhá následující pracovní den po 12.
hodině.
3) Universální kalkulátor: Početní pomůcka / Václav Cepek, František Jedlička, František Loucký. 4., přeprac. a rozš. vyd., (v Orbisu 1. vyd.).
Praha: Orbis, 1954 (Orbis 1). 215, [1] s.; 4°. (Ekonomické edice). Pův. náz.
Cepkův Universální kalkulátor. Barev. číselný tabulátor. 5400 výt.
Katif: Generální katalog II, skříň C-ČERNYJ, zásuvka CENU-CET, č. záznamu 42 (sign. 54 B 2601) Další knihovny: Národní technická knihovna (http://aleph.ntkcz.cz) - zjištěno prostřednictvím Jednotné informační brány (JIB, http://www.jib.cz)
4) Universální kalkulátor / Václav Cepek, František Jedlička, František Loucký. 5. vyd., v Orbisu 2. vyd. Praha: Orbis, 1955 (Orbis 01). 215, [1] s.; 4°. (Vnitřní obchod) 8500 výt. Pův. náz.: Cepkův universální kalkulátor.
Barev. číselný tabulátor. Míry a váhy
Katif: Generální katalog II, skříň C-ČERNYJ, zásuvka CENU-CET, č. záznamu 43 (sign. 54 B 2572) Další knihovny: JIB - Univerzita Jana Evangelisty Purkyně (http://arl.ujep.cz), Knihovna Univerzity Palackého v Olomouci (http://library.upol.cz/), Národní technická knihovna
(http://aleph.ntkcz.cz)
5) Univerzální kalkulátor / Autoři: V. Cepek, F. Jedlička, F. Loucký. 6.
vyd., (v Orbisu 3. vyd.). Praha: Orbis, 1965 (KNT 2). 215, [1] s.; 4°.
(Právnické edice). Pův. název: Cepkův univerzální kalkulátor. Barev. číselný tabulátor. Vazba: Josef Ficenec. 20000 výt.
Resumé: Tato početní pomůcka spolehlivě nahrazuje kalkulační stroje, a to jak přesností, tak rychlostí operací. Je však jednodušší, snadno přenosná a daleko levnější. Uvádí příklady s vypracováním výpočtů; všechny jsou vzaty z praxe.
Katif: Generální katalog II, skříň C-ČERNYJ, zásuvka CENU-CET, č. záznamu 44 (sign. 54 B 2876) Další knihovny: Souborný katalog ČR (http://sigma.nkp.cz/cze/skc):
Fyziologický ústav AV ČR (http://www.cas.cz/pracoviste_detail.php?ID=8)
JIB: Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích (http://arl.cbvk.cz/i2/i2.search.cls?ictx=cbvk&iset=1), Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové (http://aleph.svkhk.cz/) a Národní technická knihovna (http://aleph.ntkcz.cz).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
02.02.2010 10:09
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu