Klimánek: Stopa vede na západ
Text dotazu
Prosím o sdělení, kdo byl autorem této dobrodružné knihy pro chlapce, vydavatel, rok vydání
Odpověď
Dobry den,
knihu Stopa vede na zapad napsal s nejvetsi pravdepodobnosti Vaclav Klimanek (zdroj nelze overit, uveden pouze na internetu). Narodil se 18.10.1892 v Praze, zemrel neznamo kdy a kde. Byl malir, ilustrator (napr. i Maj K.H.Machy, 1940), knizni grafik, nakladatel, autor dobrodruznych knih.
Ve fondu NK CR Vami hledanou knihu nemame, neni ani uvedena v nam dostupnych zdrojich (katalogy nekterych ceskych knihoven, Sukova knihovna apod.) Na odkaz jsem ale narazila na webu antikvariatu Posta, viz nize
http://www.antikvariatpocta.cz/index.php?p=show&genre=15
Klimánek Stopa vede na západ 1940 ilus. Klimánek, obálka 80,00 Kč
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
16.11.2007 10:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu