-
To se mi líbí
-
Doporučit
Dobrý den,
potřebovala bych ke své bakalářské práci dohledat 3 možné varianty
klasifikace ubytovacích zařízení v ČR - mělo by jít o jednotnou klasifikaci
v rámci ČR, klasifikaci v rámci projektu Hotelstars a dále klasifikaci,
kterou vytváří cestovní kanceláře. Chtěla bych Vás poprosit, pokud by to
bylo možné, zdali byste mi mohli doporučit, kde bych takové informace mohla
dohledat.
Dobrý den,
k vyhledávání literatury ke konkrétnímu tématu můžete použít Online katalog Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc , Souborný katalog ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/skc či výběrovou článkovou databázi ANL: http://aleph.nkp.cz/cze/anl .
Klasifikací ubytovacích zařízení v ČR se zabývá kniha:
* HOUŠKA, Petr. Klasifikace ubytovacích zařízení jako způsob podpory kvality služeb v cestovním ruchu. Praha : Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, c2007. ISBN 978-80-87147-00-9.
Další tištěné zdroje k tématu (např.):
* Cestovní ruch a Evropská unie : vybrané kapitoly : sborník prací. 1. vyd. V Praze : Vysoká škola ekonomická, Fakulta mezinárodních vztahů, 2000. ISBN 80-245-0084-1.
* MORRISON, Alastair M. Marketing pohostinství a cestovního ruchu. 1. vyd. Praha : Victoria Publishing, 1995. ISBN 80-85605-90-2.
Poměrně velké množství informací ovšem nabízejí i internetové stránky.
Např.:
* http://www.hotelstars.cz/oficialni-jednotna-klasifikace-ubytovacich-zarizeni-2010-2012/
* http://www.hotelstars.cz/oficialni-jednotna-klasifikace-ubytovacich-zarizeni-2006-2009/
* http://www.cestovni-ruch.cz/kategorizace/klashotel.php
* http://www.ahrcr.cz/cz/projekty/hotelstars
* http://www.mmr.cz/CMSPages/GetFile.aspx?guid=998a01a7-d9e6-4420-aaad-0dcaae0c5275
Tělesná výchova a sport. Rekreace
--
Národní knihovna ČR
17.05.2011 08:19