Kemp - podnikatelský záměr
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych poradit v oboru podnikatelský záměr - kemp. Prosím o radu z jakých stránek bych měla čerpat, a z jaké literatury. Potřebovala bych obecné informace a z praxe např: založení fiktivního kempu.
Odpověď
Dobrý den,
pro zodpovězení Vašeho dotazu jsem prohledala nejprve katalogy knihoven, v Souborném
katalogu ČR (www.caslin.cz) jsem nalezla tyto záznamy:
Zdroj: Souborný katalog ČR (www.caslin.cz)
Caravan & camping : Stále jinde, ale vždy doma : Měsíčník pro všechny příznivce karavaninku a kempování. Roč. 1, 1/95 (listopad 1995)-. -- Praha (147 00 Praha 4, Na Mlejnku 1) : Caravan Car Centrum, 1995-. --    sv. ; 30cm ISSN 1211-1821
Gajdošíková, Olga. Poskytovatel ubytovacích služeb : modul 04. Vyd. 1.. -- Ostrava : Vysoká škola podnikání, 2008. -- 89 s. : il. ; 30 cm + 1 CD-ROM
ISBN 978-80-7410-001-7 (brož
Camping CZ 2009. -- Vyd. 1.. -- Praha : Kempy a chatové osady ČR, 2009. -- 74 s. : barev. il., mapy ; 21 cm. Camping in Vysočina. -- Jihlava : Krajský úřad kraje Vysočina, [2009?]. -- 34 s. : barev. il., mapy ; 21 cm Přeloženo z češtiny? -- Název z obálky. -- Vydavatel: Kraj Vysočina
Camping na Vysočině / [fotografie Jan Jež ... et al.]. -- [Jihlava] : Kraj Vysočina, [2009?]. -- 34 s. : barev. il., mapa ; 21 cm ISBN 978-80-254-7077-0 (v knize neuvedeno : brož.)
Název z obálky -- Na obálce nad názvem: Kraj Vysočina. -- Obsahuje bibliografické odkazy
Oficiální jednotná klasifikace ubytovacích zařízení České republiky : 2010-2012 / AHR ČR - Asociace hotelů a restaurací České rupubliky ... [et al.]. -- Praha : Asociace hotelů a restaurací České republiky, [2010]. -- 23 s. ; 30 cm
Suchánek, Petr. Ekonomika a řízení podniku ubytovacích služeb : distanční studijní opora. Vyd. 1.. -- Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2008. -- 162 s. : il. ; 21 cm
ISBN 978-80-87300-00-8 (brož.)
Management v ubytovacím a stravovacím zařízení. -- Vyd. 1.. -- [Praha] : MAG Consulting, 2007. -- 82 s. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-86724-23-2 (brož.)   ISBN 80-86724-23-9 (chyb.)  : neprodejné
Beránek, Jaromír. Provozujeme pohostinství a ubytování. 1. vyd.. -- Praha : Grada : MAG Consulting, 2004. -- 180 s. ; 21 cm. -- (Hotely a restaurace). ISBN 80-86724-02-6 (MAG Consulting : brož.)
Na Volném Internetu (www.google.cz) jsem nalezla v plném textu Oborovou příručku
pro hostinskou činnost a ubytovací služby vydanou Hospodářskou komorou České
republiky viz http://www.ahrcr.cz/docman/publikace-a-metodiky/oborova-prirucka-pro-hostinskou-cinnost-a-ubytovaci-sluzby/view/4/. Zde jsou detailně rozepsáno požadavky
na založení kempu. Na této adrese http://www.socr.cz/assets/aktivity/informacni-misto-pro-podnikatele/08_op_ubytovaci_sluzby.pdf je umístěna aktualizace z roku 2009 této
Oborové příručky, tato verze však není tak podrobná.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
29.12.2010 08:46
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu