-
To se mi líbí
-
Doporučit
Která sdružení a instituce z ČR jsou členy IFLA (The International Federation of Library Associations and Institutions )?
Dobrý den,
Institucionálními členy IFLA z České republiky jsou:
- Národní knihovna ČR: http://www.nkp.cz/o-knihovne/zakladni-informace/zakladni-dokumenty/clenstvi
- Parlamentní knihovna: http://www.psp.cz/sqw/hp.sqw?k=2036
- Knihovna Akademie věd ČR: https://www.lib.cas.cz/o-knihovne/clenstvi/
- ÚISK: uisk.ff.cuni.cz/dwn/1003/20013cs_CZ_koncepce_2015.pdf
- Městská knihovna Praha: https://www.mlp.cz/cz/o-knihovne/zahranicni-spoluprace/?knihovna=
Členem IFLA je také Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR - SKIP: http://www.skipcr.cz/co-je-skip/mezinarodni-spoluprace/ifla
Do nedávna byla členem IFLA také Asociace knihoven vysokých škol (AKVŠ), která však členství ukončila k 31. 12. 2014: http://www.akvs.cz/pdf/vv-2015-02-26.pdf
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Praha
Národní knihovna ČR
25.11.2015 16:46