Kde možno nájsť výročné správy Fondu kinematografie od roku 2008 do roku 2013?
Text dotazu
V roku 2013 sa zmenil Štátny fond na podporu kinematografie na Fond kinematografie. Potrebujem sa dostať ku výročným správam starého fondu od roku 2008 do roku 2013.
Vedeli by ste mi poradiť kde výročné správy zohnať?
Neviete, akú webovú adresu mal starý fond? Skúšala som už hľadať, ale zatial márne :(
Odpověď
Dobrý den,
v letech 2008-2012 fungoval právní předchůdce stávajícího Fondu, a to Státní fond ČR pro podporu a rozvoj české kinematografie. Fond byl ve správě Ministerstva kultury a informace o něm jsou tedy součástí výročních zpráv MK, které jsou k dispozici na jeho www. Stránkách: https://www.mkcr.cz/vyrocni-zpravy-81.html
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
02.09.2019 16:44
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu