katalog poštovních známek
Text dotazu
Dobry den, nase ctenarka potrebuje nejnovejsi katalog postovnich známek - období 1914-1939. Katalogy jsem sice nasla, ale ona potrebuje, aby tam byly uvedeny i ceny znamek. A to jsem z katalogizacnich zaznamu nevycetla. Dekuji za odpoved.
Odpověď
Dobrý den, v našem katalogu jsme zjistili vydání příslušného katalogu poštovních známek z r. 2001:
Československo 1918-1939 : [specializovaná příručka pro sběratele poštovních známek] / František Beneš. -- Praha : Pofis : Klub filatelie, 2001. -- 224 s. : il. ; 21 cm
Publikace je ale ve vazbě a nemohli jsme proto do ní nahlédnout. Nicméně na filatelistických stránkách jsme našli nabídku katalogů s nejnovějším vydáním z r. 2007, v popisu publikace je uvedeno, že obsahuje také ceny:
http://eshop.infofila.cz/detail.php?ID_pol=796 .
Další odkazy, kde by bylo možné získat přesnější informace:
http://www.ceskafilatelie.cz/
http://www.infofila.cz/new/index.php http://eshop.infofila.cz/polozky.php?r1=7
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
08.11.2007 14:33
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu