Kam až se mohou lidé potopit-do jaké hloubky, netýká se ponorek
Text dotazu
Do jaké hloubky se lidé kdy potopili i s přístroji, ale ne v ponorkách jen sami.
Odpověď
Dobry den,
Guinness world records 2004/ Guinnessovy světové rekordy. Praha: Olympia, 2003. uvadi na str.34:
- nejhlubsi ponoreni v moři
6.11.2001 John Bennett (Velka britanie) s akvalungem do hloubky 307,8 m u pobrezi Filipin
- nejhlubsi ponoreni ve sladkovodni tuny (Northern Cape) 23.8.1996 Nuno Gomes (Jihoafricka republika) s akvalungem do hloubky 282,6 m
str.267:
- nejhloubeji ve volnem potapeni se stalou zatezi
31.8.2002 v Nice Guillaume Neri 87 m
11.5.2001 ve vodach u Guadeloupu do 70 m Tanya Streeterova
- nejhloubeji s promennou zatezi ve volnem potapeni
117 m Nemec Benjamin Franz
zensky rekord 95 m Deborah Andolloova (Kuba) u Italie
- nejhloubeji v nelimitovanem volnem potapeni 160 m 17.8.2002 Tanya Streetova (USA)
154 m Loic Leferme (Francie)
- nejhloubeji ve volnem potapeni bez ploutvi se zadrzenim dechu 134 m Herbert Nitsch (Rakousko) - 24.11.2001
95 m Nathalie Desreacova (Francie)- 7.2.1999
Obor
Tělesná výchova a sport. Rekreace
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
15.01.2008 14:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu