Jindřich Leminger
Text dotazu
Dobrý den, omlouvám se za nestandardní prosbu i termín: potřeboval bych do úterního večera (30. 10.) potvrdit/vyvrátit, že Jindřich Leminger, autor "Cyklistkých písní večerních", se narodil v Kutné Hoře roku 1857 a nadto bych potřeboval rok jeho úmrtí. Děkuju za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
Jindřich Leminger se narodil skutečně v Kutné Hoře roku 1857 a zemřel roku 1894.
Zdroj:
* Databáze World bibliographical Information System (WBIS) Online http://db.saur.de/WBIS/welcome.jsf (-> obsahuje biografické archivy obsahující životopisné informace o cca 5 milionech osobností všech povolání a hodností, je to online rejstřík k mikrofišové kolekci World Biographical Archive (přístup v Referenčním centru))
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.12.2012 14:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu