jezuité
Text dotazu
Dobrý den, na jaře roku 2006 se na Karlově univerzitě v Praze konala konference k výročí jezuitském řádu. Nevíte, zda k ní nebyl vydán sborník příspěvků? Popřípadě, kdy vyjde? Moc děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
domníváme se, že by se mohlo jednat o následující sborník:
Mezinárodní konference Jezuité v Českých zemích : sborník abstraktů a dalších konferenčních materiálů : Praha, 25.-27.4.2006 = International Conference Jesuits in Bohemia : abstracts and other conference materials : Prague = Abstracts und weitere Tagungsmaterialen / edited by Petronilla Cemus. -- Praha : Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy v Praze : Česká provincie Tovaryšstva Ježíšova, 2006. -- 120 s. ; 30 cm.
Tento sborník má ve fondu Národní knihovna ČR, jeho bibliografický záznam můžete získat z elektronického katalogu NK ČR - báze NKC (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc) s možností výpůjčky k prezenčnímu studiu do studovny, viz odkaz pod ikonou Exempláře. Publikaci je možné z katalogu ihned objednat za předpokladu, že vlastníte platný čtenářský průkaz Národní knihovny. V případě, že tomu tak není, a měla byste o registraci v naší knihovně zájem, více informací naleznete na adrese
http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Jak_to_tady_chodi&submenu3=98 .
Sborník se dle Souborného katalogu ČR (http://sigma.nkp.cz/cze/skc) a Centrálního katalogu Univerzity Karlovy v Praze (http://ckis.cuni.cz/) nachází také ve fondu Knihovny Kabinetu hudební historie Etnologického ústavu AV ČR (http://www.eu.cas.cz/) nebo Knihovny Ústavu dějin UK a Archivu UK pod signaturou 111G53 s možností prezenčního studia.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
05.05.2008 09:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu