\"Jazzová sekce\" - vydané tituly
Text dotazu
Obracím se na Vás s prosbou o pomoc při vyhledávání knihy AKČNÍ UMĚNÍ. Jedná se o starší titul rok vydání neznám, vydala Jazzová sekce, Karel Srp. Další titul, který jsem se marně pokoušela sehnat na knižních pultech je: SLOVNÍK SÚČASNÉHO SVETOVÉHO A SLOVENSKÉHO VÝTVARNÉHO UMENIA, vydala pravděpodobně také Jazzová sekce. Doufám, že mi budete moci sdělit bližší informace a že se mi podaří knihy obstarat neb vypůjčit.
Odpověď
Dobrý den, podařilo se nám zjistit dvě knihy, které názvem odpovídají, nefiguruje v nich ale Jazzová sekce.
Akční umění / Pavlína Morganová ; [doslov Jiří Valoch]. -- V Olomouci : Votobia, 1999. -- 269 s. : il. ; 21 cm
Slovník svetového a slovenského výtvarného umenia druhej polovice 20. storočia : idey - pojmy - hnutia : od abstraktného umenia k virtuálnej realite / v redakcii Jany Geržovej. -- Bratislava : Kruh súčasného umenia, c1999. -- 320 s. : il. ; 24 cm
Publikace Jazzové sekce uvádí následující kniha (na s. 246-297), tyto však mezi nimi nefigurují.
Jazzová sekce v čase a nečase : 1971-1987 / Vladimír Kouřil. -- Vyd. 1.. -- Praha : Torst, 1999. -- 397 s. : il., portréty ; 22 cm
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.02.2008 12:26
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu