ISSN
Text dotazu
Prosím, jaké ISSN měl časopis Scientia Agriculturae Bohemoslovaka, vydávaný na Vysoké škole zemědělské v Praze - Suchdole od roku 1969 přibližně do roku 1990? Děkuji
Odpověď
Dobrý den, podle databáze ISSN (provozovatel STK) a záznamu periodika v souborném katalogu SKC mělo toto periodikum ISSN 0582-2343. Nelze ze výše uvedených zdrojů určit, kdy bylo ISSN přiděleno (záznam v bázi ISSN vyznikl v roce 1977 - viz záznam níže). Doporučujeme Vám obrátit se na České národní středisko ISSN http://www.stk.cz/cs/issn/
Název
Scientia agriculturae bohemoslovaca.
Nakladatel  Praha : Ústav vědeckotechnických informací
Status publikování:  nevycházející
Vydáváno od - do: 1969 - 1992
Kód země:  Česká republika
Typ publikace:  periodikum
Periodicita : nepravidelně
Jazyk obsahu publikace: vícejazyčná publikace
Nosič: text, papír
ISSN: 0582-2343
Zkratka klíčového názvu:  Sci. agric. bohemoslov.
Klíčový název: Scientia agriculturae bohemoslovaca
MDT: 631
Vydavatel: Československá akademie zemědělská. Ústav vědeckotechnických informací Následný název
Titul: Scientia agriculturae bohemica
ISSN: 1211-3174
Datum vytvoření záznamu
Datum vytvoření: 19771001
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
12.02.2009 15:04
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu