ISBN-Peníze a měnová politika
Text dotazu
Moc prosím o sdělení ISBN : autor: J. Jílek
kniha: Peníze a měnová politika
rok vydání: 2003
Odpověď
Dobry den,
vyhledat ISBN lze ve volne pristupnem elektronickem katalogu Narodni knihovny CR na http://sigma.nkp.cz/cze/nkc . Vyhledavat je mozno podle autora, nazvu, prip. podle klicovych slov apod. a to jiz z prvni stranky NK CR na www.nkp.cz.
Vami hledana kniha vysla podle nasich dostupnych zdroju poprve az v roce 2004.
Peníze a měnová politika / Josef Jílek. -- 1. vyd.. -- Praha : Grada, 2004.-- 742 s. : il. ; 23 cm. -- (Finanční trhy a instituce) (Finance) ISBN 80-247-0769-1 (váz.)
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
05.05.2008 08:32
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu