ISBN
Text dotazu
Dobrý den, půjčila jsem si u vás (knihovna Františka Bartoše ve Zlíně)knihy o A. Dvořákovi a zapoměla jsem si opsat ISBN z těchto knih: BURGHAUSER, J., - Antonín Dvořák, Praha 1985 DVOŘÁK, O., - Můj otec Antonín Dvořák, Příbram 2004 BURIAN, K.V, - Hudba domova, Praha 1979 a proto prosím, jestli by bylo možné zaslat číslo ISBN z těchto knih. Předem děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den, knihy:
* BURGHAUSER, Jarmil. Antonín Dvořák. 1. vyd. Praha : Horizont, 1985.
* BURIAN, Karel Vladimír. Hudba domova : kapitoly ze života hudebního skladatele Antonína Dvořáka. 1. vyd. Praha : Supraphon, 1979.
ISBN nemají. Systém mezinárodního standardního číslování knih - ISBN (International Standard Book Numbering) vznikl koncem 60. let ve Velké Británii. V České republice byl ovšem zaveden až v roce 1989. České publikace vydané před rokem 1989 tedy ISBN nemají.
(Více informací o ISBN naleznete na stránkách Národní knihovny ČR: http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=weba_oma.html#ISBN).
Kniha:
* DVOŘÁK, Otakar. Můj otec Antonín Dvořák. 1.vyd. Příbram : Knihovna Jana Drdy, 2004.
byla vydána s ISBN 80-86240-78-9.
ISBN, pokud bylo publikaci přiděleno, je součástí záznamu o knize ve většině katalogů knihoven ČR, mimo jiné i katalogu knihovny Františka Bartoše ve Zlíně: http://www.kfbz.cz/katalog/indexs.php?typ=F&lang=cze.  Při dohledávání můžete využít i Online katalog Národní knihovny ČR: http://sigma.nkp.cz/cze/nkc.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.11.2009 16:03
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu