Interaktivní design
Text dotazu
Dobrý den,
mám dotaz ohledně odborné literatury zabývající se interaktivním designem. Píši na toto téma seminární práci a potřebuji získat relevantní zdroje. Proto se chci zeptat, zda mi můžete doporučit nějakou literaturu o výše zmíněném tématu. Dokumenty mohou být i v angličtině.
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
přímo interaktivnímu designu se v českém jazyce věnuje kniha:
* ANDERSON, Stephen P. Přitažlivý interaktivní design : jak vytvářet uživatelsky přívětivé produkty.  1. vyd. Brno : Computer Press, 2012. ISBN   978-80-251-3722-2.
V Online katalogu Národní knihovny ČR dále můžete nalézt celou řadu knih věnovaných designu webových stránek či publikací, které popisují programy na vytváření interaktivních aplikací - viz Online katalog Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc (web* design*;  interaktiv* design* )
Mnohem více literatury k tématu ovšem naleznete v  rámci zahraniční knižní produkce.
Např.
* SHARP, Helen; ROGERS, Yvonne; PREECE, Jenny. Interaction design: beyond human-computer interaction. 2, ilustrované vydání, Wiley, 2007. ISBN 0470018666, 9780470018668.
* JONES, Matt; MARSDEN, Gary. Mobile  Interaction Design. John Wiley & Sons, 2006. ISBN 0470090898, 9780470090893.
* LÖWGREN, Jonas; STOLTERMAN, Erik. Thoughtful Interaction Design: A Design Perspective On Information Technology. MIT Press, 2004. ISBN 0262122715, 9780262122719.
* PIRHONEN, Antti. Future Interaction Design. Springer, 2005. ISBN 1852337915, 9781852337919.
Další tituly viz:
Google books: http://books.google.cz/
WorldCat: http://www.worldcat.org/
Kromě výše uvedených zdrojů můžete k dohledání vhodné literatury k tématu použít Souborný katalog ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/skc,  Jednotnou informační bránu: http://www.jib.cz   a databázi ANL : http://aleph.nkp.cz/cze/anl  (a ANL+ : http://www.jib.cz ), JIB - Zahraniční články + zahraniční články licencované: http://www.jib.cz.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.06.2012 17:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu