Informační architektura
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, co všechno patří do oboru informační architektura? Co všechno informační architekt vykonává?
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
o informační architektuře pojednávají níže uvedené články.
Dvořáková Lucie. Informační architektura. Inflow: information journal [online]. 2010, roč. 3, č. 4 [cit. 2012-04-20]. Dostupný z WWW: <http://www.inflow.cz/informacni-architektura>. ISSN 1802-9736.
Vavříková, Lucie. Informační architektura pro World Wide Web. Ikaros [online]. 2007, roč. 11, č. 6 [cit. 20.04.2012]. Dostupný na World Wide Web: <http://www.ikaros.cz/node/4177>. URN-NBN:cz-ik4177. ISSN 1212-5075.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
14.10.2013 10:39
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu