informace o skupině rea silvia
Text dotazu
Prosím o pokusu nalezení údajů (článek,foto)mezi
roky 1992-1995 z plzenských novin-kultura .O tehdy existující hudební
skupině rea silvia (interpreti -Karel Čárný,Pavel Slíva,Libor Kysela,Pavel
Tenk.)Možný redaktor buď Ladislav Roth nebo Petr Korál.
Odpověď
Dobrý den,
bohužel, pro dané období neexistuje regionální článková bibliografie.
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje nabízí regionální článkovou databázi až od roku 2000 (https://svkpk.cz/katalogy-databaze/) , výběrová článková databáze Národní knihovny - Články v českých novinách, časopisech a sbornících (http://aleph.nkp.cz/cze/anl) články o skupině Rea Silvia neosahuje a plnotextová databáze Anopress nabízí zpětný archiv článků až od roku 1996 (www.anopress.cz  - licencovaná online databáze - dostupná pouze v knihovnách a jiných institucích, které mají předplacený přístup do databáze).
Se svým dotazem se můžete zkusit obrátit přímo na Studijní a vědeckou knihovnu Plzeňského kraje v Plzni, zda před rokem 2000 excerpovali články z regionálních novin a časopisů v jiné než elektronické podobě: https://svkpk.cz/.
Pokud Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje nevytvářela před výše zmíněným datem žádnou regionální databázi článků, nezbývá, než procházet zmíněné ročníky regionálních periodik a hledat kýžené články přímo na stránkách novin.
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
11.01.2011 14:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu