Informace o profesním spolku Reklub (reklamní klub)
Text dotazu
Hledám informace o profesním spolku Reklub (reklamní klub).
Odpověď
Dobry den,
ve fondu Krajske knihovny Frantiska Bartose se nenachazi publikace primo o Reklubu nebo jim vydane, ale nejake informace by pravdepodobne bylo mozno nalezt v knize:
Zlaté časy české reklamy / Pavla Vošahlíková. -- Vyd. 1.. -- Praha : Karolinum, 1999. -- 230 s. : il. (některé barev.) ; 31 cm
V soubornem katalogu CR jsem se pak nachazeji nize uvedene zaznamy.
[Č.záznamu: 000567172]
Solar, Jiří, 1898-1981
Co chceme v Třebíči? / [Text: Ing. J. Solar, Emil Vachek ; Kresby: Josef Karas ; Fotografie: Jan Kadaňka]. -- V Třebíči : Reklub, 1946 (Em. Čapek). -- 23 s. ; 8°
* Reklub - Třebíč
[Č.záznamu: 001371847]
Deset let Reklamního klubu československého, odbočky v Brně : Reklama to dokáže. -- Brno : Reklamní klub československý, 1947. -- 148 s. : obr., fotogr.
* reklama * propagace * Brno * kluby
* Reklama - sborníky
* Reklamní klub československý, odbočka v Brně - sborníky jubilejní
[Č.záznamu: 000661177]
Kniha o reklamě čili jak dělat reklamu, aby se vyplácela : Reklub / [Za redakce Václava Poštolky a v grafické úpravě Jindry Vichnara]. -- V Praze : Reklamní klub, 1940 (Průmyslová tiskárna). -- 401 - [VII] s. : [XI] příl. ; 8°
[Č.záznamu: 000652283]
Šafr, Václav
Lidé z Reklubu : Satirické veršování s karikaturami Karla Matějíčka / Václav Šafr. -- V Praze : Reklamní klub československý, 1936 (Jaroslav Hencl). -- 42 - [III] s. ; 8°
[Č.záznamu: 000637553]
Podzimní list z Reklamního klubu : [Listopad 1943]. -- Praha : Reklamní klub, 1943 ([Politika]). -- [4] s. ; 4°
[Č.záznamu: 000757370]
Horák, Václav
Reklub spolek, v němž se nespolkaří / Václav Horák, šéf továrny Bří Horákové .... -- Praha : Reklamní klub, 1940 ([Průmyslová tiskárna]). -- [VII] s. ; 8°
[Č.záznamu: 000801181]
Reklub Znojmo : [Propagační brožurka města Znojma] / Textově a graficky upravil Atelier Überbacher. -- Znojmo : Reklub, [1946] (M.F. Lenk, nár. spr. V. Kotek). -- [14] s. ; 12°
[Č.záznamu: 000542091]
Tři roky Reklubu : 1928 : 1929 : 1930 : [Jak se Reklub narodil a rostl]. -- V Praze : Reklamní klub československý, 1931 (Grafia). -- 76 - [I] s. ; 12° [8°]
-----------------------
[Č.záznamu: 000111151]
Typ : ilustrovaný měsíčník pro úspěšné podnikání. -- Praha : Reklamní klub čs., 1927-1949
1x měsíčně
Od r. 1931 změna podnáz.: Ilustrovaný magazin pro moderní podnikání. - Od r. 1949 změna podnáz.: Ilustrovaný měsíčník pro novou propagaci. -- V letech 1943-1945 nevycházelo
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
04.04.2008 11:59
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu