Illustrovaný týdenní zpravodaj
Text dotazu
Dobrý den,
můžu si Vás objednat vyhotovení kopie románu Libuška z myslivny od Jelínka Slávy Václava, který vyšel jako příloha Illustrovaného týdenního zpravodaje v letech 1935/36 a dohledal jsem ho pouze u Vás; je možno tak učinit prostřednictvím meziknihovní výpůjční služby z Moravské zemské knihovny jejímž jsem čtenářem? Na jakou sumu taková služba přijde? Pokud není možno zkopírovat pouze zmíněnou přílohu, je možno objednat si prostřednictvím meziknihovní výpůjční služby zaslání uvedeného ročníku do Brna?
Děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
jak se zdá, při vybírání adresy pro zaslání Vašeho dotazu prostřednictvím služby Ptejte se knihovny jste nejspíše zaměnil adresu. Dle Souborného katalogu České republiky/Seriály: http://sigma.nkp.cz/cze/skcp vlastní Illustrovaný týdenní zpravodaj (Frýdek: Ludvík Vašica, 1925 - 1941) pouze Vědecká knihovna v Olomouci. V lístkovém katalogu Národní knihovny a Online katalogu NK ČR (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc )se nám dané periodikum nepodařilo dohledat.
S dotazem na možnost zapůjčení či zhotovení kopií se proto prosím obraťte přímo na Vědeckou knihovnu v Olomouci (http://www.vkol.cz, Ptejte se
knihovny: is@vkol.cz ).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
22.05.2008 14:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu