IAS, IFRS
Text dotazu
Dobrý den,
prosím o informaci týkající e aktuálního vydání učebnice (skript) k
tématice mezinárodních účetních standardů a mezinárodního inančního
výkaznictví.
Odpověď
Toto je literatura zhruba za poslední tři roky, která je k dispozici na
katedrách VŠE (publikace v anglickém jazyce) a knihovně VŠE, doplněné volně
dostupnými zdroji na internetu.
Souborný katalog VŠE je dostupný pro prohlížení na adrese
http://library.vse.cz
Literatura:
Weygandt, Jerry J.: Financial acounting : IFRS edition. Hoboken : John
Wiley, c2011. ISBN 978-0-470-55200-1 (váz.).
Catty, James P.: Wiley guide to fair value under IFRS : international
financial reporting standards. Hoboken : John Wiley & Sons, 2010. ISBN
978-0-470-47708-3 (brož.)
Epstein, Barry Jay: Interpretation and application of International
financial reporting standards 2010. Hoboken : John Wiley, c2010. ISBN
978-0-470-45322-3 (brož.)
Wiecek, Irene M.: IFRS primer : international GAAP basics. Hoboken : John
Wiley, 2010. ISBN 978-0-470-48317-6 (brož.).
Dvořáková, Dana: Základy účetnictví. Praha : Wolters Kluwer Česká
republika, 2010. ISBN 978-80-7357-544-1 (brož.).
Dvořáková, Dana: Finanční účetnictví a výkaznictví podle mezinárodních
standardů IFRS. Brno : Computer Press, 2008. ISBN 978-80-251-1950-1 (váz.).
Strouhal, Jiří: Slovník pojmů IFRS : aktuálně platné definice pojmů IFRS,
překladový můstek z ČJ do AJ a zpět, vazby na jednotlivé IAS/IFRS. Praha :
Wolters Kluwer Česká republika, 2009. ISBN 978-80-7357-474-1 (brož.)
Internetové zdroje:
http://www.bdo.cz/novinky/bdo-vydava-ctyri-nove-ifrs-bulletiny
http://www.bdointernational.com/bdogco/website/bdogco/website.nsf/e6a663340bc8c0e88025699b005cb8f2/c9fd6173672509c98025764100730c69?opendocument
http://www.pwc.com/cz/cs/ucetnictvi/ifrs-publikace
http://www.deloitte.com/assets/Dcom-CzechRepublic/Local%20Assets/Documents/IFRS/IFRS_do_kapsy_2010.pdf
http://www.ey.cz/Publication/vwLUAssets/IFRS_outlook_Duben/$FILE/IFRS%20outlook%20Duben%20secured.pdf
http://www.kacr.cz/Data/files/pdf/bulletinIAF_FRS/IFRS-Bulletin1-07.pdf
http://www.deloitte.com/assets/Dcom-CzechRepublic/Local%20Assets/Documents/Accounting%20News/ucetni_zpravodaj_1009.pdf
http://www.du.cz/3/vydani-novelizovaneho-standardu-ifrs-1-standardu-ifrs-pro-male-a-stredni-podniky-a-predlohy-novely-ias-39-o-financnich-nastrojich-cid220688/
http://bankovnictvi.ihned.cz/c1-50251190-ucetni-zmeny-ifrs-a-konsolidace
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
14.06.2011 11:02
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu