Hradecké noviny Pochodeň do r.1989
Text dotazu
Dobrý den,
lze u Vás najít staré noviny Pochodeň? Je potřeba je dopředu objednat z archivu nebo si je lze vyhledat při návštěvě knihovny?
Odpověď
Dobrý den,
noviny Pochodeň máme ve fondu svázané z let 1958-1989, nascenované na CDromech z let 1906-1968. Tato periodika jsou k dispozici v referenčním centru knihovny ve Wonkově ulici. Objednávat se předem nemusíte, jsou na místě k prohlížení ve studovně, domů se nepůjčují.
O prázdninách máme omezený provoz, otevřeno je v po, út, čt : 12-18; st, pá 8-12 hodin.
Obor
Informace o knihovně
Okres
Hradec Králové
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
03.08.2015 11:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu