hledám název filmu natáčený v centru Kladna
Text dotazu
Dobrý večer, asi tak v roce 1986 byl natočen film. Vím pouze že se jednalo o člověka který večer před zavírací dobou bazaru si šel koupit housle nebo kytaru a pospíchal na autobusové nádraží aby mu neujel autobus. Pokud je těch informací málo tak se omlouvám, jestli se to nedá vyhledat tak se nedá nic dělat. Předem děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
film dle Vašeho popisu se nám bohužel nepodařilo nalézt. Určitě Vám ovšem doporučujeme použít server Filmová místa (https://filmovamista.cz/ ) a server ČSFD (https://www.csfd.cz/), zda některá z uvedených lokací či filmů z druhé poloviny 90. nebude odpovídat vašemu zadání. na serveru ČSFD je možné prostřednictvím podrobného prohledávání nastavit místo (Československo) a roky (např. 1985 - 1987) vzniku. Přehled uvádí filmy, které byly v těchto letech natočeny.
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
29.01.2018 20:40
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu