historie města
Text dotazu
Mohli byste mně prosím popsat historii města?
Odpověď
Pěkné předvánoční odpoledne :-)
Historie našeho města byla velmi dobře popsána v knihách, které patří do
fondu naší studovny. Jedná se o následující tituly:
př.č. 209054   Jablonec nad Nisou - město v proměnách času  /1996/
př.č. 165049   Jablonec nad Nisou /1988/
př.č. 248168   Jablonec nad Nisou /1975/
př.č. 220265   Jablonec nad Nisou - město a okolí  /2000/
+ brožury:  např. Jablonec nad Nisou-proměny města (zmizelé domy)
atp.Stručnou historii města najdte rovněž na http://www.mestojablonec.cz/
Knihy i ostatní dokumenty si můžete pročíst v naší studovně - běžný provoz
je od pondělí do pátku ( 8 do 18 hod), případně si publikace můžete
vypůjčit v našem oddělení pro dospělé čtenáře. Pokud nebydlíte v našem
regionu, je možné půjčit si knihy o Jablonci n.N. v knihovně nejbližší
Vašemu bydlišti. Nebude-li je mít ve vlastním fondu, určitě je pro Vás
zajistí formou MVS (meziknihovní výpůjční služba). Přeji Vám klidné Vánoce
a v novém roce 2009 hlavně dobré zdraví:-)
Alena Rozkovcová -OOS MK v Jablonci nad Nisou
Obor
vse
Okres
--
Knihovna
Městská knihovna Jablonec nad Nisou
Datum zadání dotazu
22.12.2008 16:06
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu