historie knihovny Masarykovy univerzity v Brně
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych nějaké informace o historii knihovny Masarykovy univerzity v Brně, konkrétně o knihovně přírodovědecké fakulty. Může to být cokoli, mě samotné se zatím nepodařilo nic najít. Klidně i odkazy na zdroje. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
nejsme si jistí, jestli je zrovna Národní knihovna ČR správnou institucí na Váš dotaz o knihovně Masarykovy univerzity v Brně. Nejlepší by bylo kontaktovat přímo tuto konkrétní knihovnu, o kterou máte zájem, případně knihovnu daného regionu, např. do služby Ptejte se knihovny je zapojena také Moravská zemská knihovna v Brně (http://www.ptejteseknihovny.cz/knihovny/moravska-zemska-knihovna-v-brne/) či Knihovna Jiřího Mahena (http://www.ptejteseknihovny.cz/knihovny/knihovna-jiriho-mahena-v-brne/).  Tyto knihovny by Vás mohly odkázat na regionální zdroje (stránky, noviny, instituce, apod.).
Našli jsme následující články o této knihovně, a to v bázi ANL (http://aleph.nkp.cz/F/), snad by Vám mohly trochu pomoci:
* Dohnálková, Zdena. Ústřední knihovna Přírodovědecké fakulty v Brně: Přestavba a dostavba knihovny. Bulletin SKIP, 2006, 15(2), s. 9-11. ISSN 1210-0927
* Dohnálková, Zdenka. Ústřední knihovna Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v poločase. Duha, 2002, 16(3), s. 34-36. ISSN 0862-1985. Dostupné také z: http://duha.mzk.cz/archiv-digitalizovane-duhy.
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
19.12.2013 09:57
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu