hippies
Text dotazu
Dobrý den! Mohli byste mi doporučit nějakou literaturu, kde bych se více dozvěděla o hnutí Hippies? Jejich stylu života, o jejich vzniku atd. Děkuji!
Odpověď
Dobrý den, o hnutí hippies se dočtete např. v knihách:
Hanák, O.: Hippies : slepé rameno mrtvé řeky. Praha: Argo, 1992
Jankowski, K.: Odvrácená tvář Ameriky : hippie hledají zaslíbenou zemi. Praha: Orbis : Edice Cesty, 1975
Internetové odkazy:
http://findarticles.com/p/articles/mi_g1epc/is_tov/ai_2419100587
http://dept.kent.edu/museum/exhibit/70s/jeans.html
http://archives.cbc.ca/society/youth/topics/580/
http://www.red-coral.net/DropCityIndex.html
http://www.magicbus.info/
http://welcomehere.org/2008/
http://www.haroldhill.org/chapter-four/page-five-hippies-freaks-and-the-summer-of-love.htm
http://www.hipplanet.com/books/atoz/atoz.htm
http://www.hipforums.com/newforums/forumdisplay.php?f=12 (v angličtině);
http://www.hipies.unas.cz/
http://www.hippyart.net/ (v češtině).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
15.01.2009 10:49
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu