Herečka Zuzana Ondrouchová
Text dotazu
Proc zemrela herecka Zuzana Ondrouchova tak mlada, kolik mela deti?
Odpověď
Dobrý den,
herečka Zuzana Ondrouchová (20.3.1950 - 3.2.1978) zemřela předčasně v necelých 28 letech na blíže neurčenou zákeřnou nemoc. Nikde jsme nenašli žádné zmínky, že by měla děti. Byla vdaná za herce P. Svárovského.
Použitá literatura:
FIKEJZ, Miloš. Český film: herci a herečky. 1. vyd. Praha: Libri, 2006-2008. 3 sv. ISBN 80-7277-331-3.
Další informace volně dostupné na internetu:
* http://www.csfd.cz/tvurce/1270-zuzana-ondrouchova/
* http://www.televize.cz/clanky/zuzana-ondrouchova-predcasna-tecka-5586
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
22.06.2012 12:53
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu