Herec Petr Skála
Text dotazu
Dobrý den, ještě jsem se Vás chtěl zeptat, jaké
státní ocenění nebo vyznamenání získal herec Východočeského divadla v
Pardubicích Petr Skála (1925 - 2004). Děkuji mockrát za odpověď!
Odpověď
Dobrý den,
herec Východočeského divadla v Pardubicích Petr Skála,vlastním jménem Ladislav Kopeček, byl oceněn následujícími tituly:
1980 - zasloužilý pracovník v kultuře
1985 - medaile J.K.Tyla
1988 - zasloužilý umělec
1994 - Cena Senior Prix za celoživotní práci v oblasti divadla a filmu.
zdroj : dokumentační odd. Divadelnéího ústavu Praha
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
08.06.2010 09:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu