Heavy industry
Text dotazu
Někdy v 50. letech a snad i později vycházelo periodikum s názvem Heavy Industry, na které nacházím odkazy v literatuře z 50. a 60. let, bohužel vydavatel mi není znám. Pravděpodobně šlo o domácí materiál určený pro zahraničí. Je toto periodikum někde archivováno?
Odpověď
V SKC/Seriály se nachází periodikum, které by mohlo odpovídat Vašemu požadavku
Název Czechoslovak Heavy Industry : Czechoslovak Scientific and Technical Monthly for Engineering and Heavy Industry
Nakl. údaje Prague : Chamber o Commerce of Czechoslovakia, 1955-1991
Toto se nalézá se ve fondu OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. II 296.300
Roky: 1955-1991
Lokální záznam OLA001
Souč. periodicita 1x měsíčně
Poznámka Od r. 1976 nakl. Rapid
Obsahuje přívazek: Czechoslovak Socialist Republic - Manufacturer Exporter and Importer of Machinery. 1961
MDT 050
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
30.11.2007 11:21
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu