Harry Potter, české vydání 7. dílu
Text dotazu
Kdy bude v ČR kniha Harry Potter 7. díl?
Odpověď
Dobrý den, z rozhovoru s Pavlem Medkem (18.8.2007), který Harryho Pottera překládá, vyplývá, že český předklad knihy Harry Potter a Relikvie smrti by měl být předán nakladatelství Albatros v říjnu 2007. Dále je ve článku uvedeno, že se čeští čtenáři dočkají překladu Harryho Pottera až v lednu 2008.
MEDEK, Pavel;  HORÁČKOVÁ, Alice. Potter : mohla si odpustit taková jatka, říká překladatel.  Mladá fronta Dnes. ISSN 1210-1168. Roč. 18, č. 192 (20070818).  Víkend ;  s. D/2.
http://show.idnes.cz/prekladatel-pottera-ta-jatka-si-mohla-odpustit-flz-/literatura.asp?c=A070817_102222_literatura_kot
Na stránkách nakladatelství Albatros
(http://www.albatros.cz, http://www.albatros.cz/harry)
není kromě tiskové zprávy z 19.7.2007
(http://www.albatros.cz/servis/view.php?cisloclanku=2007072301)
bohužel k tomuto dílu Harry Pottera dosud není uvedena žádná další informace . Ediční plán, který je na stránkách nakladatelství zveřejněn, je pouze pro obdobi leden-červen 2007
(http://www.albatros.cz/phprs/search.php?rsvelikost=alb&rstext=all-phpRS-all&rstema=37&stromhlmenu=3:37).
Doporučili bychom Vám proto obrátit se přímo s Vaším dotazem na nakladatelství Albatros (albatros@albatros.cz)
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
15.11.2007 10:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu