Gleglot
Text dotazu
Prosím o význam slova gleglot, případně co jejím
užitím je míněno, děkuji
Odpověď
Dobrý den,
slovníky cizích slov, zkratek ani internet (kromě jednoho užití tohoto slova jako přezdívky) slovo "gleglot" neuvádějí. Při hledání by nám pomohlo, kdybychom znali souvislosti, tedy v jakém spojení se slovo vyskytuje, s jakým oborem je spojeno apod.
Použité slovníky:
* Akademický slovník cizích slov. díl 1: A-K. 1. vyd. Praha : Academia, 1995.ISBN 80-200-0523-4.
* Akademický slovník cizích slov : [A-Ž]. 1. vyd. Praha : Academia, 1997. ISBN 80-200-0607-9.
* Slovník cizích slov : slova známá a neznámá. 1. vyd. Praha : Encyklopedický dům, 1993. ISBN 80-901647-0-6.
* KLIMEŠ, Lumír. Slovník cizích slov. 6., přeprac. a dopl. vyd. Praha : SPN : SPN, 1998. ISBN 80-04-26710-6.
* Slovník zkratek. 1. vyd. Praha : Encyklopedický dům, 1994. ISBN 80-901647-1 4.
* KOS, Zdeněk. Zkratky, značky, akronymy. 1. vyd. Praha : Horizont, 1983.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
17.04.2009 09:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu