Giuseppe Berlia (nar. 1860-65), malíř
Text dotazu
Kdy a kde působil malíř p.Berlia a kde je možno vidět jeho díla.Jedno jeho dílo bylo draženo na aukci v Budapešti.
Odpověď
Dobrý den, mohlo by jít o italského malíře jménem Giuseppe Berlia (nar. 1860-65). Více jsme bohužel nezjistili. V našich pramenech je pouze odkaz na následující slovník, který v našich fondech není.
Bellini, Eraldo: Pittori piemontesi dell'Ottocento e del primo Novecento. - Torino : Libreria piemontese editrice, 1998
Zkuste se přímo nebo prostřednictvím této služby obrátit na knihovnu Uměleckoprůmyslového muzea (www.upm.cz), která má kvalitnější prameny a oblast výtvarného umění garantuje.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
22.11.2007 15:57
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu