Geocaching
Text dotazu
Dobrý den,
ráda bych vás poprosila o pomoc při hledání zdrojů k mé bakalářské práce na
téma Geocaching a turismus v České republice.
Odpověď
Dobrý den,
posílám seznam možných zdrojů k vaší práci. Jelikož tištěných příliš není, doporučuji spíše zdroje internetové. Uvádím i závěrečné práce obhájené na VŠE.
Literatura:
Hojgr, Radek: GPS : praktická uživatelská příručka. Brno : Computer Press, 2007. ISBN 978-80-251-1734-7 (brož.)
Jedlinský, Jakub. Geocaching a jeho potenciál pro průmysl cestovního ruchu [elektronický zdroj]. Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009.
Horňáková, Michaela: Geocaching. Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010.
Kavalírová, Tereza. Satelitní navigační systémy a jejich využití v oblasti cestovního ruchu [elektronický zdroj]. Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012.
Internetové zdroje:
http://www.geocaching.cz/page/index.html
http://wiki.geocaching.cz/wiki/Hlavn%C3%AD_strana
https://www.lovecpokladu.cz/
https://mobilmania.zive.cz/bleskovky/geocaching-hra-pro-mozek-nohy-a-vasi-gps/sc-266-a-1312930/default.aspx
https://www.gps.gov/
https://www.czechtourism.cz/cs-CZ
https://www.geocaching.com/play
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.04.2012 11:37
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu