Fr. Kružík
Text dotazu
Dobrý den!
Prosím o informaci, zda máte ve svém fondu knihu PhDr. Františka Kružíka,
CSc.(1931 - 2001): "Španělské proměny" a zda je možné u vás získat článek
dr. Mudry (nekrolog Fr. Kružíka) z časopisu Historie a vojenství, roč. 50,
č.2, 2001.
Odpověď
Dobrý den,
báze NK ČR jsou volně na webu k dispozici http://aleph.nkp.cz/F/ , lze v nich vyhledávat, zasílat záznamy na e-mail či je ukládat na PC bez omezení.
V případě starších dokumentů naleznete často v bázi NKC jen záznam, signaturu pro prezenční vypůjčení je nutné dohledat v naskenovaných katalozích.
V online katalogu - bázi NKC naleznete oba dokumenty, které uvádíte.
KRUŽÍK, František. Proměny Španělska. 1966. 43, 1 s. Signatura - 54 H 35831 - pouze pro prezenční výpůjčku do studoven NK ČR (signatura dohledána v naskenovaných katalozích - http://katif.nkp.cz - Generální katalog II, báze NKC obsahuje jen signaturu národního konzervačního fondu)
Historie a vojenství - rok 2001, č.1-2 - signatura Nd 007190 (možnost objednání prostřednictvím báze NKC, jen do studoven k prezenčnímu studiu, jen pro registrované uživatele)
Informace o reprografických službách na objednváku jsou uvedeny na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_repro_obj.htm , cena za kopie se řídí ceníkem NK ČR http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_cenik.htm , k ceně za kopie se připočítává příplatek za přípravu předlohy (čl. 22 ceníku), v případě odeslání poštou i balné a poštovné v plné výši (čl. 19, resp. 25 ceníku).
Pokud budete mít zájem o kopii/kopie, zašlete prosím objednávku na adresu reference@nkp.cz, objednávka kromě citace/í musí obsahovat i formát kopie, provení (černobílé x barevné), způsob platby, způsob odběru (v případě zaslání poštou i poštovní adresu). Pokyny naleznete na stránce k reprografickým službám na objednávku´- viz odkaz výše.
Jen pro úplnost dodáváme, že se můžete obrátit i na knihovnu v místě Vašeho bydliště, studia nebo tam, kde máte registraci do knihovny, tato knihovna Vám může kopie zajistit v rámci meziknihovních služeb.
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.11.2010 15:47
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu